Aangenaam. De ervaringen van onze klanten.

Wij werken elke dag aan het onderhoud, verbeteren en vervangen van binnenklimaatsystemen. Elke klant is uniek, net als de ervaringen met onze service. Wij worden blij van hun verhalen. Daarom delen wij ze hier.

Installatie van een nieuwe luchtverwarming-ketel

"Over alle aspecten rondom het plaatsen van onze nieuwe ketel bij ons thuis zijn wij enorm tevreden. En vooral hoe Air Install erbij betrokken was: van het kennismakingsgesprek waarin onze wensen werden gepeild, tot aan advies en het scherpe en speciale aanbod.

Na installatie was er een storing, maar die werd snel opgelost door ComfortExpert. In het kantoor boven hebben we de thermostaat inmiddels al uitgeprobeerd en die werkt uitstekend. De combinatie met onze houtkachel beneden hebben we nog niet geprobeerd.

Zoals we er nu in staan kunnen we jullie van harte aanbevelen!"

Ad en Wil Koper
Apeldoorn
Reparatie van een ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW)

"Een bedankje voor ComfortExpert. Mijn ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) maakte afgelopen week een enorm lawaai. In alle standen was het lawaai even hard.

Met enkele controle-checks en adviezen – “er zit waarschijnlijk een obstructie in uw systeem” – is het probleem helemaal opgelost. Eerst heb ik het hele onderhoudspakket zoals beschreven inclusief dat van de installateur uitgevoerd, echter zonder noemenswaardig effect.

Daarna ben ik buiten gaan kijken en kwam ik tot de ontdekking dat het horrengaas dat ik indertijd zelf had gemonteerd om de aanzuigkap, vol zat met stof en viezigheid. Toen ik dat gaas had verwijderd werkte de WTW weer zoals het hoort, vrijwel geruisloos.

Bedankt voor uw online adviezen!"

N. Ruigrok
Eindhoven

Wat zeggen onze klanten

"Na een foutmelding op het display kwam een monteur die direct ook de reeds geplande reparatie van de warmtewisselaar kon uitvoeren. En dat laat op vrijdagmiddag. Bedankt voor de snelle actie!"

Dirk Ruijfrok
Varsseveld

"We willen in het bijzonder de monteur uit Huizen bedanken die jaren onze ketel heeft schoongemaakt. Een uitstekend vakman die heel kundig is en goede service en uitleg heeft gegeven over onze Brink-ketel."

J. Rosengarten
Wijk bij Duurstede

"Met de winter voor de deur willen mijn vrouw en ik u hartelijk danken voor de plezierige en zorgvuldige aandacht, met gedegen resultaat. Het grote plezier van de kachel en uw jaarlijkse service is en blijft."

E. Jansen
Lemelerveld