Over ComfortExpert

Jarenlange expertise op het gebied van service en onderhoud van binnenklimaat: in 2015 hebben Deveko, Golu en Kempair hun krachten gebundeld onder 1 sterke naam: ComfortExpert. Gedreven in het helpen van onze klanten zetten wij in op drie sterke kernwaarden:

Maar eigenlijk is er, behalve de naam, niets veranderd. U krijgt gewoon de service en aandacht die u gewend bent. ComfortExpert is en blijft supplier van Brink Climate Systems. Daarnaast is ComfortExpert partner van Air Install. Dé installatie-experts.

Dankzij deze samenwerkingen bedienen we het gehele segment binnenklimaat: van advies tot installatie, van regelmatig onderhoud tot spoedreparatie. En dat voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Benieuwd naar de ervaringen met ComfortExpert? U leest ze hier.

Partners

Brink Climate Systems B.V. is het moederbedrijf van ComfortExpert B.V. en is fabrikant van duurzame installatieconcepten op het gebied van ventilatie, verwarming, koeling en warmwaterbereiding. Brink streeft ernaar om comfort en gezondheid in woningen, kantoren of bedrijfspanden te creƫren.

Air Install B.V. is de partner van ComfortExpert en is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, aanleggen en in bedrijf stellen van duurzame installatieconcepten in woningen en utiliteitsgebouwen. Ook voor het vervangen van een bestaande luchtverwarmingsinstallatie kunt u bij ons terecht. De focus van Air Install B.V. ligt op een gezond, comfortabel en betaalbaar binnenklimaat dat aansluit bij uw wensen. We worden gedreven door passie voor ons vak!